Sportplatform

PDF

Een geschikte vrijetijdsactiviteit vinden is voor mensen met ASS niet altijd even gemakkelijk. Er bestaat steeds meer aanbod, maar de weg naar dit aanbod is niet altijd even gemakkelijk.

Stichting Autismesport wil elk persoon met ASS een passend advies kunnen geven over de locatie en sport die voor hem of haar geschikt is. Via de pagina van het Sportplatform kunt u daarom alle organisaties vinden die een aanbod hebben op het gebied van autisme en sport. De organisaties worden onderverdeeld in categorieƫn, zodat snel duidelijk is waar deze organisatie haar activiteiten uitvoert en voor welke doelgroep hij bedoeld is. Deze pagina is in opbouw waardoor nog (lang) niet alle organisaties erop vermeld staan. Weet u een organisatie die we op deze pagina zouden moeten toevoegen? Klik dan op de onderstaande link om een website aan te bevelen.

Website Aanbevelen klik hier