Sportplatform Stichting Autismesport

Index   |  Website aanbevelen
Welkom op het Sportplatform van Stichting Autismesport.

Klik hieronder op de provincie waar u woont, daar kunt u bekijken of er bij u in de provincie/regio organisaties of instellingen zijn die iets voor u kunnen betekenen.

Recentste Links

Arena Atletiek (Gelderland) ARENA is een enthousiaste atletiekvereniging met zo'n 260 leden waaronder 40 jeugdleden. De vereniging is in 1968 opgericht en is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie (KNAU).
Pallas'67 (Gelderland) atletiekvereniging gevestigd in Wageningen, met leden vooral uit Wageningen, Bennekom en Renkum. Ook wonen er leden in o.a. Heelsum, Oosterbeek, Heteren, Randwijk en Zetten. De vereniging heeft op allerlei gebied trainingsmogelijkheden en organiseert
ABC Kops Altijd in beweging! (Noord-Holland) Bij het begin van het nieuwe schoolseizoen zijn er speciale judolessen gestart bij ABC Kops in IJmuiden voor kinderen uit het speciaal onderwijs.In het bestaande groepje zitten kinderen met Autisme, ADHD en Downsyndroom. De kinderen komen voornamelij
Choice 4 Sport (Limburg) Choice4Sport biedt sport- en spel activiteiten aan kinderen met ASS of ADHD in de leeftijd tussen 6 en 18 jaar.
Sportclub Speciaal (Noord-Brabant) Sportclub Speciaal is een sportclub in Vught voor kinderen vanaf 4 jaar met psychosociale problematiek.Onder deskundige begeleiding van een psychomotorisch therapeut/bewegingsagoog, kunnen kinderen in kleine groepjes of individueel sporten.

Nieuwsflits

Stichting Autismesport, voor alle informatie over autisme en sport!

Autismesport