Medewerkers

Linda Pronk

Coördinator / Penningmeester

De afgelopen jaren heb ik in mijn werk met kinderen en jong volwassenen met autisme een grote vraag naar sport- en beweging voor deze doelgroep opgemerkt. Steeds opnieuw bleek het ontbreken van mogelijkheden om te sporten (in een setting die rekening houdt met de specifieke behoeften van de kinderen en hun ouders) een groot gemis.

Mijn ervaring op het gebied van zorg en organisatie wil ik inzetten om met Stichting Autsimesport deze mogelijkheden in kaart te brengen.

Liza Ronde

Coördinator / Voorzitter

Tijdens mijn laatste studiejaar Sport, Management en Ondernemen aan de Hogeschool van Amsterdam ben ik begonnen met Stichting Autismesport. Inmiddels is het twee jaar later en zet ik mij nog steeds enthousiast in voor de stichting.

Tijdens mijn studie heb ik geleerd wat het belang van sportbeoefening is en ik ben van mening dat iedereen gelijke kansen op die sportbeoefening moet hebben. Ik merkte dat dit voor kinderen met autisme vaak niet zo is. Daarom wil ik graag mijn kennis en energie inzetten om van Stichting Autismesport een goed lopende organisatie te maken die kan bijdragen aan het welzijn van kinderen met autisme.

Suzanne van den Broek-Dietz

PDF

In 2009 ben ik begonnen als vrijwilliger bij Stichting Autismesport. Inmiddels alweer 5 jaar geleden. En sinds een half jaar wat intensiever door de organisatie van het Surf Project (start voorjaar 2014).

Van oorsprong ben ik ontwikkelingspsycholoog. Mijn scriptie schreef ik over het Syndroom van Asperger. Tijdens mijn werk bij Stichting Contacthond en Stichting Zebra-Zorg begeleid ik al jaren kinderen met een verstandelijke beperking. Werken met deze pure, eerlijke doelgroep is fantastisch. Het geeft me veel voldoening.

Mijn vrije tijd besteed ik meestal op het strand met hardlopen en golfsurfen. Het helpt me om te reflecteren en mijzelf te ontwikkelen.

De passie voor het golfsurfen wil ik graag delen met kinderen met een autismespectrumstoornis. Daarom ben ik begonnen met het Surf Project. Wat is er nou mooier dan dat surfen écht voor iedereen is?

Dennis Smit

Webmaster

Ik ben webmaster en vormgever van de website Stichting Autismesport. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam voor het Ministerie van Defensie, maar deel een grote passie voor ICT en webdesign. Nadat ik het webproject van Stichting Autismesport had afgerond ben ik gevraagd om vrijwilliger te worden van de stichting. dit leek mij een leuke mogelijkheid om zo een steentje bij te dragen.